Често задавани въпроси:

Въпрос: Възможно ли е да направя поръчка без да имам регистрирана фирма?

Да, възможно е, но за да получите повече информация относно процедурата, трябва да се свържете с наш търговски сътрудник по телефона или по e-mail.

Въпрос: Свободна ли е продажбата на химически реактиви и разтвори във вашия сайт?

За закупуване на сярна киселина, азотна киселина, солна киселина, олеум, толуол, диетилов етер и метилетилкетон се изисква лиценз за ползване от клиента. Ако искате да направите поръчка на един от тези химически реактиви, моля изпратете по e-mail или факс копие от вашия лиценз, заедно с вашата поръчка/запитване.

Въпрос: Доставка в чужбина? Време и цена?

За момента доставката до чужбина се извършва по индивидуална поръчка. Изпратете ни страната и града, до който искате да направим доставка в коментар към поръчката. Ние ще се свържем с Вас да Ви уведомим за цената на доставката и срока на изпълнение преди да потвърдите поръчката.

Въпрос: Как мога да стана дистрибутор на вашите продукти?

Свържете се с наш търговски сътрудник по телефона или заповядайте в нашия офис и мострена зала в гр. Варна на ул. Поп Харитон 47.

Въпрос: Колко време отнема доставката след поръчка на дадена стока?

За повечето ни продукти сроковете за доставка са от 2 до 6 седмици след потвърдена поръчка. Ако има вероятност да не се вместим в оказания срок, ще се свържем с вас за доуточняване на срока на доставка.

Въпрос: Колко е гаранцията на вашите продукти и в какви обстоятелства тя е валидна?

Гаранцията на нашите продукти е 1 година, с изключение на консумативите. Гаранцията важи в случай, че апарата е бил използван по предназначение и според инструкциите за употреба. Гаранцията не важи в случай на неправилна употреба, изтърване, удряне, механично влияние (вибрации, топлина, студ, влага над определеното в инструкциите ниво за нормална работа).

 

Tyxo.bg counter
1999 / 2014 © Гея '99 Лабораторни и индустриални продукти. Всички права са запазени.